Over de praktijk

Ik ben Hanneke van den Broek - Gruyters, gezondheidszorgpsycholoog en  al sinds 2004 werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt met zowel kinderen en jongeren als met volwassenen met diverse problematieken (naast GZ-psycholoog ben ik ook orthopedagoog). Tevens ben ik als EMDR Practitioner en basistherapeut BEPP (Beknopte Eclectische Psychotherapie voor PTSS) gespecialiseerd in traumabehandeling en rouwverwerking.

 

Na 13 jaar werken in instellingen heb ik in 2017 de stap gezet een eigen praktijk op te starten. Dit vanuit een lang gekoesterde wens om nog meer te kunnen afstemmen op de mens(en) achter een (hulp)vraag. Het geeft me de kans om in mijn werk nog dichter bij mezelf te blijven en op mijn manier een tijdje 'mee te mogen lopen' met de mensen die mijn hulp inschakelen. Als mens ben ik rustig, betrouwbaar en invoelend maar ondertussen ook duidelijk en doortastend. 

Naast het verzorgen van reguliere behandelingen binnen de Basis GGZ, is de praktijk aangesloten bij het landelijke therapeutennetwerk van Psychotraumacentrum ARQ IVP. In dat kader begeleid en behandel ik mensen die onder andere te maken hebben gehad met ingrijpende gebeurtenissen op het werk.

Tot slot verzorg ik supervisie voor Praktijkondersteuners GGZ c.q. GZ-psychologen (i.o.) en psychologen/ orthopedagogen in het kader van de SKJ-(her)-registratie. 

 

Ik ben lid van de beroepsvereniging voor gezondheidszorgpsychologen (NVGzP) en de Vereniging EMDR Nederland (VEN).

Ik ben ingeschreven in het BIG-register onder nummer 19915546525 en in het AGB register onder code 94-063955. De AGB-code van de praktijk is 94-063955.

De praktijk is aangesloten bij Psyzorg, een samenwerkingsverband van psychologen in de regio Zuidoost-Brabant.

Daarnaast beschikt de praktijk over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut en een geldig praktijkvisitatie-certificaat van de NVGzP.