Aanmelden

Om aan te melden, kunt u onderstaand formulier invullen.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een email te sturen of telefonisch contact op te nemen (zie ook het tabblad contact) t.b.v. uw aanmelding.

 

Na aanmelding wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen (zie ook het tabblad werkwijze) en kan de behandeling (vrijwel) direct starten. 

 

Omdat de wachttijd op dit moment (veel) langer is dan de treeknorm *, geldt er een AANMELDSTOP (laatst bijgewerkt: 14-12-2023).

 

Het is op dit moment dus niet mogelijk om u aan te melden.

 

Indien er een aanmeldstop geldt: houdt de website in de gaten of overleg met uw huisarts/ praktijkondersteuner voor alternatieven. Ook kunt u kijken op www.kiezenindeggz.nl voor de actuele wachttijden bij andere praktijken.

Daarnaast kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar vragen t.b.v. wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt. Tevens kan de uw zorgverzekeraar ervoor zorgen dat binnen 10 weken vanaf de intake de behandeling is gestart.

* Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.