Aanmelden

Om aan te melden, kunt u onderstaand formulier invullen.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een email te sturen of telefonisch contact op te nemen (zie ook het tabblad contact) t.b.v. uw aanmelding.

 

Omdat de wachttijd, i.v.m. een grote toestroom aan aanmeldingen, op dit moment (veel) langer is dan de treeknorm *, geldt er een AANMELDSTOP (laatst bijgewerkt: 23-05-2024).

 

Het is op dit moment dus niet mogelijk om u aan te melden.

  

Indien er een aanmeldstop geldt: houdt de website in de gaten of overleg met uw huisarts/ praktijkondersteuner voor alternatieven. Ook kunt u kijken op www.kiezenindeggz.nl voor de actuele wachttijden bij andere praktijken.

Daarnaast kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar vragen t.b.v. wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt. Tevens kan de uw zorgverzekeraar ervoor zorgen dat binnen 10 weken vanaf de intake de behandeling is gestart.

* Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.